A Moxa VPort videó szervereket olyan alkalmazásokhoz ajánljuk, ahol a felhasználók ipari környezetben szeretnének analóg kamerákat Ethernet hálózaton keresztül távolról elérni.

A Moxa VPort 400-as sorozat eszközei 1-csatornás ipari video szerverek, amelyek akár 3 szimultán stream-mé alakítják át az analóg videó jeleket H.264, MPEG4 és MJPEG formátumban, rövid késleltetéssel (<200ms). Legyen a formátum H.264, MPEG4 vagy MJPEG, a VPort 451/461 biztosítja az optimalizált teljesítményt a valós idejű monitorozáshoz, a felvételekhez, valamint a képek elemzéséhez és triggerek küldéséhez Ethernet hálózaton keresztül.

A VPort 451/461 200ms alatti késleltetést biztosít a videó-felügyeleti rendszerek számára. Ez az alacsony késleltetési idő teszi lehetővé, hogy a VPort felhasználók valós idejű képet kapjanak a web böngészőből, a kamerák pedig pan-tilt-zoom vezérléssel kritikus képeket fogadhassanak a valós idejű biztonságtechnika megteremtése érdekében.

A VPort 461 két beépített 10/100 Mbps Ethernet porttal rendelkezik, mely lehetővé teszi a kaszkád topológiát, így kevesebb switch szükséges, tehát kábelezési költségeket lehet megtakarítani.

Más esetekben a két Ethernet portot hálózati redundancia kialakítására is lehet használni, így a másodlagos Ethernet port folyamatosan közvetíti a videó jeleket, ha az elsődleges útvonal megszakad.

A Moxa IP videó termékek - elsősorban a szigorú szabványok (pl. UL508, C1D2/ATEX Z2, DNV, és NEMA TS2) előírásainak kielégítésére - bármilyen zord, ipari környezeti elvárásnak képesek megfelelni. A -40 és +75°C közötti működési hőfoktartomány, a redundáns táplálás, az EMI és túlfeszültség-védelem, az IP30/66 védettségi szint, a hosszú MTBF (>150,000 óra) és a DIN-sínre szerelhető kivitel mind biztosítják a probléma nélküli ipari felhasználást.

Ipari videó encoder, decoder

  • Kiváló teljesítményű, 4 csatornás ipari videókódoló
  • H.264 1080P valós idejű IP-videodekódoló
  • 1 csatornás H.264/MJPEG ipari videokódoló IP-alapú megfigyeléshez
  • Full motion, 4 csatornás MJPEG/MPEG4 ipari videó encoder