Az OnCell G3100 eszközök soros (RS-232/422/485) és Ethernet porttal, valamint GSM/GPRS/EDGE vagy akár 3G-s csatlakozással ellátott ipari IP modemek, melyek ideális megoldást nyújtanak távoli eszközök mobil hálózaton keresztüli eléréséhez: egyszerűen bekonfigurálható IP modemek, melyeket nem szükséges AT-parancsokkal programozni.

  cellularmodem.JPG

Míg a soros eszközökhöz kihelyezett hagyományos GSM/GPRS modemekkel szembe kell állítani egy másik modemet a központi PC mellé, az IP modemek GPRS hálózaton keresztül – a mobil Internet mintájára – közvetlenül az Internetre csatlakoznak, így nem szükséges a központi számítógéphez egy másik modemet csatlakoztatni. A távoli soros eszköz így az Ön számítógépén virtuális soros portként jeleníthető meg (Real COM módban).

cellularipmodem.JPG

Az OnCell G3100 eszközök teljes TCP/IP architektúrát biztosítanak, így transzparens mobil csatlakozást tesznek lehetővé TCP/IP hálózaton keresztül. Az OnCell G3100 eszközök nem csak a TCP server, TCP client és UDP módokat támogatják, hanem a GSM/GPRS kommunikációban is rugalmasak: a modemek Always ON, Inactivity Timeout, és Remote Host Recovered módokban is működhetnek.

A legtöbb Internet szolgáltató (ISP) csak privát IP címeket biztosít a felhasználóknak, melyek gyakran változhatnak. A felhasználók ezért folyamatosan abba a problémába ütköznek, hogy minden privát IP cím változáskor a kapcsolat megszakad az IP modem és a központi számítógép között, hacsak a felhasználó újra nem konfigurálja az IP címet.

A Moxa ingyenes OnCell Central Manager szoftvere a felhasználó és a mobil eszközök között hídként funkcionál, és lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy az Interneten keresztül bárhonnan elérje eszközeit, így megoldja a privát IP címből adódó problémákat.

A GuaranLink funkció pedig garantálja a folyamatos kapcsolatot távoli eszközével.

A Moxa belépő szintű IP modemekre is - mint a legtöbb Moxa termékre - 5 év garanciát biztosítunk.

Ipari IP Gateway