Soros - USB átalakítók, ipari USB hubok 5 év garanciával

Új számítógépén, laptopján nincs soros port? Nem szeretné szétszedni PC-jét, hogy soros kártyát építsen be? Nem szeret/nem tud IRQ kapcsolókat beállítani? Használja Ön is a Moxa USB-soros átalakítóit!

RS-232, RS-422, RS-485: szabványos megoldások, működő driverek.

Már Windows7 alatt is működik: A Moxa UPort jelzésű termékei megkapták a Microsoft WHQL-től a jogot arra, hogy a 'Designed for Microsoft Windows' logókat hordozza.

Soros-USB konverter és hub leválasztott kivitellel (izolált):

Ipari környezetben igen hasznos (erősáramú zavarok, villámlás a környéken). Használja Ön is a MOXA 1, 2 és 4-portos izolált soros-USB átalakítóit!

Miért érdemes ipari megoldást választani?

Találkozott Ön már azzal a gonddal, hogy az olcsó soros-USB konverterek időnként elvesztik a kapcsolatot és az adatgyűjtés leáll? PLC programja elvész?

Felhasználóink (több ezer installált termék hazánkban) tapasztalata szerint a Moxa eszközök kiválóan működnek valós környezetben is: azok a gondok, amelyek az olcsó kábeles megoldásokat jellemzik (rossz driver, alacsony sebesség) a MOXA USB termékekkel kapcsolatban nem jelentkeztek.

Megfizethető ár, kiváló szoftvertámogatás, működő driverek (a legújabb mindig szabadon letölthető), barátságos support,  5 év garancia minden soros-USB konverterre!

Soros-USB konverterek és hubok:

USB soros konverter