fényképe

Jellemzők

 • Modbus master/slave és DNP3 master/outstation támogatás
 • Akár 31 Modbus soros slave vagy DNP3 soros outstation csatlakoztatható
 • Akár 32 Modbus TCP slave vagy soros DNP3 TCP/UDP outstation csatlakoztatható
 • DNP 3.0 alcsoportok támogatása 2 szintig
 • DNP3 master mód támogatása akár 26 600 pontig
 • A DNP3 master és outstation módok támogatják az időszinkronizációt
 • Teljes diagnosztikai információ a karbantartáshoz
 • Beágyazott Modbus és DNP3 soros forgalomfelügyelet
 • Redundáns, kettős egyenáramú tápegységbemenetek és relékimenetek
 • microSD-kártya a beállítások biztonsági mentéséhez és a rendszer naplózásához
 • -40 és 75°C közötti, széles működési hőmérséklet-tartományú modellek is kaphatók
 • Soros port 2 kV-os beépített izolációs védelemmel
 • Beépített Ethernet kaszkádkapcsolás az egyszerű kábelezéshez
 • IEC 62443-4-2-kompatibilis
 

 

Bevezető

Az MGate 5109 egy ipari Ethernet átjáró Modbus RTU/ASCII/TCP és DNP3 serial/TCP/UDP protokollátalakítással. Az összes modellt masszív fémház védi, mind DIN-sínre szerelhető és beépített soros izolációt biztosít. Az MGate 5109 támogatja a transzparens módot a Modbus TCP egyszerű integrálásához a Modbus RTU/ASCII hálózatokba, illetve a DNP3 TCP/UDP integrálásához a DNP3 soros hálózatokba. Az MGate 5109 sorozatú átjárók támogatják a Modbus és a DNP3 forgalomfelügyeleti protokollt, így lehetővé válik az egyszerű hibaelhárítás, különösen a telepítés folyamán. A nem megfelelő szoftverparaméterek, mint például a slave azonosító és a regisztercím kommunikációs problémákat okozhatnak. Az MGate 5109 támogatja az ügynökmódot is az adatcseréhez a Modbus és a DNP3 hálózatok között, illetve, hogy adatkoncentrátorként működhessen több Modbus slave vagy több DNP3 outstation számára. A masszív kialakítás megfelelő az olyan ipari területeken történő alkalmazáshoz, mint például az energiaszektor, az olaj- és gázipar, illetve a víz- és szennyvízkezelés.

Egyszerű beállítás az internetes konzol segítségével

Az MGate 5109 sorozathoz illusztrált Gyors telepítési útmutató tartozik, amelynek célja a beállítás megkönyítése. A Gyors telepítési útmutatóval könnyedén hozzáférhet a protokollátalakítási módokhoz, és néhány lépésben elvégezheti a beállítást. Az MGate 5109 sorozat támogatja a DNP3 soros outstationok automatikus észlelését is, lehetővé téve, hogy az MGate 5109 automatikusan felismerje az összes outstation objektumot, ha a DNP3 master szerepére van beállítva.

Modbus és DNP3 forgalomfelügyeleti protokoll

Az MGate 5109 sorozatú átjáró támogatja a Modbus és DNP3 forgalomfelügyeleti protokollt, így lehetővé válik az egyszerű hibaelhárítás, különösen a telepítés folyamán. A nem megfelelő szoftverparaméterek, mint például a slave azonosító és a regisztercím, illetve a nem megfelelő utasításbeállítás kommunikációs problémákat okozhatnak. A Modbus/DNP3 forgalomfelügyeleti protokoll segítségével ellenőrizhetők a rögzített adatok és könnyedén azonosítható a hiba oka.

Különböző karbantartási funkciók

Az MGate 5109 sorozatú átjáró internetes és Telnet konzolt biztosít a távoli karbantartáshoz. A kommunikációtitkosítási funkciók támogatása, beleértve a HTTPS és az SSH protokollt, a jobb hálózatbiztonság biztosítása érdekében. Továbbá a firmware naplózási funkciókkal is rendelkezik a csatlakozási események és a Modbus karbantartási események rögzítéséhez. A felhasználók távolról is áttekinthetik a naplózási adatokat az internetes konzollal.

Termékek

5224
MGate 5109
1-port Modbus-to-DNP3 gateway, 0 to 60°C operating temperature
Lista ár: 208 800 Ft
Bruttó ár: 265 176 Ft
Raktárról szállítható
Szállítási idő 3 nap vagy személyesen átvehető
Bejelentkezés
5225
MGate 5109-T
1-port Modbus-to-DNP3 gateway, -40 to 75°C operating temperature
Lista ár: 253 300 Ft
Bruttó ár: 321 691 Ft
Nincs raktárkészlet
Bejelentkezés