RS-232, RS-485 - LAN (Ethernet) konverter, átalakító

Egy külső soros Ethernet szerver (konverter) egy kicsinyke komputer, amely CPU-val, real-time operációs rendszerrel és TCP/IP protokollokkal van felszerelve és kétirányú adatátvitelt biztosít a soros és Ethernet adatformátum között. Ezeket az eszközöket gyakran használják soros kártyák kiváltására is, így nem kell a PC-t szétszedni, IRQ kapcsolókat beállítani és konfigurálni, és a soros-Ethernet szerver egy távoli helyen, a soros eszköz mellett helyezkedhet el, kihasználva a rendelkezésre álló nagy távolságú Ethernet átvitelt.

Egy környezetbarát soros-Ethernet megoldás

Az új NPort®-A soros-Ethernet szerverek már a MiiNe elnevezésű rendkívül kicsi, de erőteljes ARM-alapú soros-Ethernet SoC-t (System-on-a-Chip) használják, így 50%-kal kevesebb áramot fogyasztanak, mint a korábbi megoldások.

Egyszerű konfiguráció web konzolon keresztül 3 lépésben

Az NPort® A sorozat 3 lépéses web alapú konfigurációs felülete egyszerű és felhasználóbarát, melynek segítségévell egy tapasztalatlan felhasználó átlagosan 30 másodperc alatt konfigurálhatja az NPort®-ot és aktiválhatja az alkalmazást.

Túlfeszültség-védelem soros, Ethernet és táp oldalon

A Moxa egy egyedülálló túlfeszültség-védelmi megoldást nyújt az NPort® A sorozat eszközk soros és Ethernet vonalaira, valamint a tápellátásra. Ez az IEC 61000-4-5 kompatibilis korszerű túlfeszültség-védelmi megoldás megvédi az NPort® A eszközöket az elektromos zajtól és tüskéktől. Tekintse meg errõl szóló videónkat a YouTube-on.

Moxa RS-232/422/485 - Ethernet LAN konverterek, átalakítók:

Külső soros-Ethernet konverterek