Egy IoT vagy Ipar 4.0 projekt során a hálózati menedzsment szoftverrel (Network Management Software, NMS) gyorsan megállapítható egy rendkívül értékes információ, a hálózat állapota. A nagyobb hálózatokban, ha valami elromlik, akkor nehéz megtalálni a gyenge láncszemet. Ebben a helyzetben, ha pontos helyzetkép nélkül kíséreljük meg megoldani a problémát, az olyan, mintha tűt keresnénk a szénakazalban.

A Moxa megoldása ipari Ethernet hálózatok számára

A Moxa a több mint 20 éves, az ipari hálózati megoldások területén felgyülemlett tapasztalatára építve létrehozott egy, az ipari automatizálási hálózatokra szabott hálózati menedzsment szoftvert (iNMS).  melynek főbb előnyei:

  • Egyszerű konfiguráció során automatikusan megtalálja és grafikusan megjeleníti a menedzselt switcheket, vezeték nélküli Access Pointokat és más hálózati eszközöket.
  • Figyelmeztetések, riasztások és riportok különböző eseményekről e-mail, SMS vagy akár egyedi fejlesztésű alkalmazás segítségével
  • Egy skálázható megoldás, amely 50 node-os licenctől 2000-ig terjed (node lehet egy menedzselt switch, Access Point vagy más aktív eszköz). Válassza ki az Ön hálózatának megfelelő verziót, melyet később még bővíthet!

Ingyenesen letölthető:

Töltse le a 20 node-ig korlátlanul használható MXview legújabb, 2.5-ös verzióját!

Olvassa el a Gyártástrendben megjelent cikkünket!

Hálózati menedzsment szoftver

  • Ipari hálózati menedzsment szoftver (iNMS) a Moxa menedzselt switchekhez
  • Egy nagy hatékonyságú eszköz az egyszerű tömeges konfiguráláshoz és telepítéshez.
  • Ipari hálózati menedzsment csomag telepítéshez, üzemeltetéshez diagnosztikához és karbantartáshoz