fényképe

Jellemzők és előnyök

  • Azonnali eseményértesítés a TCP/UDP/email/SNMP-trap által
  • Egyszerűen használható Click&Go™ logika lokális vezérléshez 24 paranccsal
  • PC alapú konfiguráció és web konzol
  • I/O vezérlés Modbus/TCP-én és SNMP protokollon keresztül
  • Windows/WinCE VB/VC.NET és Linux C API-k
  • Peer-to-Peer I/O számláló nélkül

Egyszerű alkalmazás, programozás nélkül

Az ioLogik E2210 közvetlenül át tudja konvertálni egy esemény triggerelés eredményét digitális alarm outputba. Ez úgy állítható be az ioAdmin UI használatával, hogy meghatározza az IF-THEN-ELSE Logic szabályt, így programozás nélkül, néhány kattintással lehet megadni a vezérlő parancsokat.

Esemény alapú riportozás az innovatív Push technológiával

A Moxa Active Ethernet mikrokontrollerek az I/O eszközök aktív, esemény - válasz alapú riportozását és ellenőrzését biztosítják a PC alapú adatgyűjtéshez és vezérléshez. Az Active Ethernet mikrokontollerek automatikusan jelentik az I/O állapotot a felhasználó által meghatározott feltételek alapján. Ez az aktív riportozáson alapuló megközelítés sokkal kisebb sávszélességet igényel, mint a hagyományos, folyamatos lekérdezést végző megközelítés. A kritikus érzékelő adatok valós idejű bélyeggel ellátva azonnal rendelkezésre állnak, azzal szemben, amikor az adatok elérése csak bizonyos időpontokra korlátozódik, így a Moxa Active Ethernet mikrokontroller a távfelügyeleti és riasztó alkalmazásokhoz a legjobb választásnak bizonyul.

 

Használjon SNMP protokollt az összes Ethernetes eszköz menedzselésére

Mivel Ethernet hálózatokat jelenleg is sok létesítmény használ már, egy Ethernet eszközökből összeállított adatgyűjtési rendszer költséghatékony és könnyen bevezethető. A Moxa Active Ethernet mikrokontrollerei SNMP kompatibilisek, ami könnyűvé teszi a meglévő SNMP-vel ellátott szoftverekkel történő integrálásukat az Ön távvezérlő rendszerének egyszerűsítése érdekében. Ön egyszerűen kezelheti összes Ethernet eszközét, mint például a switcheket, routereket, és I/O szervereket, az összes környezeti adat összegyűjtése érdekében.

SNMPv3 a biztonságos privát kommunikációért

Az Active Ethernet mikrokontroller az első olyan I/O termék, ami támogatja a SNMPv3-t. Az SNMPv3 azért is különösen fontos, mert olyan biztonsági szolgáltatásokat nyújt, amelyek megvédik a hálózati kommunikációt a jogosulatlan hozzáférésektől. A message integrity ellenőrzi, hogy változott-e a csomag tartalma, az autentikáció ellenőrzi, hogy a csomag engedélyezett forrásból érkezik-e, a titkosítás pedig biztosítja, hogy egy illetéktelen gép által elkapott csomag ne legyen számára olvasható.

CGI utasítás

A CGI parancsok HTTP protokollon alapulnak, amely az egyik legnépszerűbb internetes protokoll. A felhasználók bárhol, egyszerűen webböngésző segítségével hozzáférnek a Moxa mikrokontrollerhez, és még a tűzfalakon keresztül is tud kommunikálni. A szoftverfejlesztők az IP felügyeleti rendszereknél szoftverükbe az I/O funkciók integrálásához CGI parancsokat tudnak használni. Az Active Ethernet I/O termékek nem csak küldeni, hanem fogadni is tudnak CGI parancsokat, ezért kompatibilisek azokkal a felügyeleti eszközökkel, amelyek támogatják a CGI parancsokat.

Termékek

1884
ioLogik E2212
Smart Ethernet remote I/O with Click&Go, 8 DIs, 8 DOs, 4 DIOs
Lista ár: 149 600 Ft
Bruttó ár: 189 992 Ft
Nincs raktárkészlet
Bejelentkezés
4174
ioLogik E2212-T
Smart Ethernet remote I/O with Click&Go, 8 DIs, 8 DOs, 4 DIOs, -40 to 75°C
Lista ár: 217 200 Ft
Bruttó ár: 275 844 Ft
Nincs raktárkészlet
Bejelentkezés