fényképe

Jellemzők és előnyök

  • Akár 32 portot is biztosít
  • Bármely baudrate-et támogatja
  • Port pufferek a soros adat tárolására, ha az Ethernet off-line
  • SD slot a kiterjesztett port puffer memóriáért
  • Slot a hálózati kiterjesztő modulhoz

Az eszköz bemutatása

Az NPort®6600 biztonságos eszköz szerver az ideális megoldást jelenti az olyan alkalmazások számára, amelyek nagy számban használnak soros eszközöket egy viszonylag szűk térben. Amennyiben aggódik a biztonság miatt, megnyugodhat, mert az NPort®6600, támogatja a DES-t, 3DES-t, és az AES-t, a három legismertebb szabványt az adat titkosítás területén. Bármely típusú soros eszköz kapcsolódhat az NPort®6600-hez, és az NPort®-on található mindegyik soros port függetlenül konfigurálható RS-232, RS-422, vagy RS-485 adatátvitelre.

Az LCD panel könnyűvé varázsolja a konfigurációt

Az NPort®6600 egy beépített LCD panellel rendelkezik a konfiguráció és az operációs módok kiválasztásának érdekében. A panel kijelzi a szerver nevét, sorszámát, és IP címét, és bármelyik eszköz szerver konfigurációs paramétere, mint az IP cím, netmask, és gateway cím, könnyen és gyorsan frissíthető.

 

 

 

 

 

Állítható ellenállási érték az RS-485 kommunikációért

Az NPort®6600 állítható megszűnést, pull high, és pull low ellenállást kínál az RS-485 kommunikáció számára. Egyes kritikus környezetben szükség lehet a megszűnési ellenállásra, hogy megelőzze a soros jelek visszaverődését, és a pull high és pull low ellenállások beállításai szükségesek lehetnek az elektromos jelek integritásának karbantartásához. Mivel az ellenállás értékek beállításai nem működnek minden környezetben, az NPort®6600 lehetővé teszi az ellenállás értékeinek kézi beállítását minden soros porton a beépített DIP switchek használatával.

Termékek

Vásárláshoz regisztráljon, vagy lépjen be.