fényképe

Funkciók és előnyök

 

4 RS-232/422/485 portos soros eszközkiszolgáló

  • Soros QoS a soros adatátviteli prioritás konfigurálásához
  • 2 kV (DC) izolációs védelem minden egyes soros port esetében
  • Állítható felhúzó magas/alacsony ellenállás az RS-485 portokhoz
  • Automatikus figyelmeztetés kivétel esetén e-mailen és relés kimeneten keresztül

5 portos, beépített kezelt Ethernet kapcsoló

  • Két optikai Ethernet port és három Ethernet port
  • Ethernet redundancia Turbo Ring® segítségével (helyreállási idő < 20 ms) vagy RSTP/STP (IEEE 802.1w/D) támogatott
  • QoS, IGMP bepillantás/GMRP, VLAN, LACP, SNMPv1/v2c/v3, RMON támogatott
  • Túlfeszültség-védelem a soros, a táp-, és az Ethernet csatlakozókhoz

 

Áttekintés

Az NPort® S8000 sorozat egy ipari eszközkiszolgálót kombinál egy teljes funkcionalitású kezelt Ethernet kapcsolóval 2 optikai port, 3 Ethernet port és 4  darab RS-232/422/485 soros port integrálása által, lehetővé téve a termék könnyű telepítését kezelését és karbantartását. Azzal, hogy egy termékben ötvöződik egy eszközkiszolgáló és egy kapcsoló helyet takaríthat meg a szekrényében, csökkentheti az összteljesítmény-felvételt, illetve csökkentheti a költségeket, mivel nem kell külön megvásárolnia egy kapcsolót és egy soros eszközkiszolgálót.

Támogat minden NPort® 5000 sorozatba tartozó eszközkiszolgálói funkciót

Az NPort® S8000 sorozat támogatja az NPort® 5000 sorozat teljes eszközkiszolgáló funkcionalitását. Meglévő soros eszközeinek hálózatba kötésekor a 5 Ethernet port mindegyikén keresztül legfeljebb 4 soros eszközt csatlakoztathat, és csak alapszintű kalibrálásra van szükség.  Továbbá, az adatátvitel a soros és az Ethernet csatlakozók között kétirányú.

Teljes funkcionalitású kezelt Ethernet kapcsoló

Az NPort® S8000 sorozat beépített teljes funkcionalitású kezelt Ethernet kapcsolóval rendelkezik, amely támogatja a QoS-t, az IGMP-bepillantást/GMRP-t, a VLAN-t, a Port trunkingot, az SNMPv1/v2c/v3 és az IEEE 802.1X szabványokat, lehetővé téve gyakorlatilag mindenféle alkalmazás kezelését. Az Ethernet redundanciát, amely az ipari Ethernet hálózat megbízhatóságát és elérhetőségét növeli, a Moxa saját Turbo Ring® technológiája biztosítja (helyreállási idő < 20 ms) vagy RSTP/STP (IEEE 802.1w/D).

Gyűrűredundancia eszközszinten

Az ipari automatizáláshoz használt eszközszintű kommunikációs hálózatok kritikus fontosságúak, mivel az eszközfolyamatok vezérléséhez és felügyeletéhez használják őket. Az ilyen típusú kommunikáció jelentős része az eszközszintű gyűrűredundanciától függ, amelyet arra terveztek, hogy gyors hálózati hibaészlelést és újrakonfigurálást tegyen lehetővé, hogy képes legyen támogatni a legkomolyabb igényeket támasztó vezérlési alkalmazásokat is.

Az NPort S8000 sorozatnak része egy teljes funkcionalitású NPort eszközkiszolgáló egy ipari kapcsolóval, hogy képes legyen soros és Ethernet eszközöket is kezelni egyszerre. Emellett az NPort S8000 képes szabványos STP/RSTP által és a Moxa saját Turbo Ring vagy Turbo Ring 2 redundanciaprotokollja által gyűrűredundanciát elérni. Ezzel a minden egyben kialakítással optimalizálhatja és egyszerűsítheti eszközhálózatát és javíthatja a megbízhatóságot.

Termékek

Vásárláshoz regisztráljon, vagy lépjen be.