fényképe
Töltse le az MXxiew 20 node-os változatát ingyenesen!Jellemzők és előnyök
  • Központosított, web-alapú konfiguráció és firmware menedzsment
  • Akár 2000 switch webes felügyelete
  • Beépített OPC szerver SCADA integrációhoz
  • Automatikusan érzékeli és megjeleníti a hálózati eszközöket
  • Események és a hálózati állapotok nyomon követése
  • Historikus forgalmi statisztikák és átfogó eseménynaplók az egyszerű hibakeresés és -elhárítás érdekében

Az MXview hálózati menedzsment szoftvert a Moxa hálózati eszközök ipari környezetben történő konfigurálására, felügyeletére és hibaelhárításra tervezték. Az MXview integrált felügyeleti platformot nyújt, érzékeli a hálózati eszközöket és az alhálózatokban installált SNMP/IP eszközöket. Minden kiválasztott hálózati alkotóelem grafikusan menedzselhető web böngészőn keresztül mind a helyszínen, mind távolról — bármikor és bárhonnan.

Edge-to-core hálózati megjelenítés

A hálózat megjelenítésének segítségével egy pillanat alatt minden információt megkaphatunk a terepi eszközöktől egészen a központi, core switchekig. A legújabb, 2.1-es verzió tartalmaz egy intelligens algoritmust is, amely azonnali betekintést ad mind az általános hálózati állapotra, mind a specifikus eszköz állapotokra. Csak a grafikus interfészre kell kattintani, és máris konfigurálhatja az eszközöket, lekérdezheti a hálózat állapotát és az eseményeket, valamint historikus visszakövetéseket és távoli hibaelhárítást is végezhet.

Virtuális eszköz panel

Az MXview egy sokoldalú virtuális panellel rendelkezik, amely megjeleníti az aktuális fizikai front panelt a LED-ek segítségével. A mérnökök egyszerűen ellenőrizhetik a port csatlakozást és a forgalom mértékét bármely eszközön, mindössze egyetlen gomb megnyomásával.

A VLAN és az IGMP snooping csoportos megjelenítése

Az MXview lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy rangsorolják a hálózatvezérlési célokat a többszörös VLAN szegmensekkel és többszintű hierarchikus topológiákkal. Az MXview emellett globális rálátást kínál a különböző VLAN/IGMP beállításokra a különböző színkódok segítségével, lehetővé téve a felhasználóknak, hogy megkülönböztessék az eszközök csoportjait. Próbálja ki a vizuális VLAN vezérlés előnyeit!

Gyűrű topológia megjelenítése

Az MXview lehetővé teszi az eszközök automatikus feltérképezését és topológia felismerését kínál, és egyetlen intelligens grafikus felületen jeleníti meg a hálózati elrendezést és a redundáns gyűrűket.  A mérnökök így egy hálózati eszköz térkép segítségével felfedhetik a rendszer összetettségét és meghatározhatják a szükséges műveleteket.

Események visszajátszása

Az MXview topológiai térképe nem csupán meggjeleníti a valós idejű hálózati állapotot, hanem rögzíti és vissza is játssza a hálózati eseményeket a historikus esemény naplókból. Egyszerűen a videó "lejátszás" gombját megnyomva, a felhasználók a hálózati megjelenítést használhatják, hogy megkeressék és visszajátsszák a hálózati pillanatképeket egy meghatározott időintervallumon belül.

Nyomon követhető konfiguráció

Az MXview központosított konfigurációt és firmware menedzsmentet kínál a Moxa hálózati eszközök számára. Azért, hogy az eszköz konfigurációs frissítéseit nyomon kövessék, a konfigurációs központ fájl összehasonlító eszközt tartalmaz, amely két konfigurációs fájl vizuális és színkódos összehasonlítását végzi el, így segít a konfigurációs karbantartásnál.

Valós idejű riasztások

Az MXview használatával a hálózatokat üzemeltetők valós idejű riasztásokat kaphatnak az IP hálózat változásairól kapcsolati, tápellátási és SNMP problémák esetén, vagy ha a forgalom mértéke nem az elvárásoknak megfelelően alakul. A különböző problémákat a szoftver színekkel emeli ki, valamint figyelmeztető sípolással, felugró üzenetekkel, konfigurálható SMS-sel és e-mail riasztással kíséri.

Termékek

Vásárláshoz regisztráljon, vagy lépjen be.

Következő lépés

Hasonló termékek