Justice Security biztonságtechnikai rendszere

Justice Security biztonságtechnikai rendszere MOXA soros kártyákkal

Az Év Biztonságtechnikai Megoldása MOXA Soros Kártyákkal – A Justice Security biztonságtechnikai rendszere.

A megoldandó probléma

Leltárhiány kiküszöbölése a hazai kiskereskedelem számára (áruk eltűnése, esetleges lopások elkerülése).

Megoldás

POSeidon Control System, 2007-ben elnyerte az Év Biztonságtechnikai Megoldása kitüntető díjat. A POSeidon egy intelligens, moduláris kassza-felügyeleti rendszer, mely a pénztárgépet figyelő kamera képére felintegrálja a blokkinformációkat, valamint egy nyomozó rendszer kiszűri a kritikus tranzakciókat.

Felhasznált MOXA eszközök

  • CP-168-EL
  • CP-102-UL
  • CP-168U multiport soros kártyák

Miért volt ez jó a felhasználónak?

A POSeidon Control System használatával egy kiskereskedő vállalatnak sikerült minimálisra visszaszorítani a lopásból eredő leltárhiányt, ami már az első hónap alatt 6 milliós megtakarítást jelentett!

"Kerestünk a piacon RS-232 kártyákat, nagy nehezen találtunk 4 portosat, azonban az 1 kasszás rendszernél gyönyörűen érkező jelek teljesen összevissza, "krikszkrakszként" érkeztek, ráadásul késve. Törtük a fejünket, kipróbáltunk több kártyát, mindegyikkel volt probléma. Aztán kipróbáltunk USB-RS-232 átalakítót, ami jól működött, csak az volt a probléma, hogy minden indulásnál máshogy számozta a COM portokat, ráadásul nem egy szép megoldás. Ezután találtuk meg a MOXA-t és a Comforth Kft-t. Akkor láttuk, hogy akár 16 csatornás kártyátok is van, sőt a jövőre készülve PCI Expresses megoldás is. Amikor kibontottuk a dobozt, rögtön tudtuk, ez a végleges megoldás. Már a kártya kivitelezése, a nyák forrasztása egyből mutatja, hogy ez valami más, egy igazi, ipari megoldás. Mondanom sem kell, egyből működött, pofonegyszerű a driver telepítése, nagyon felhasználóbarát, gyors (ez nagyon fontos!!!) és megbízható. A rendszert felépítő eszközök kiválasztásánál nagyon figyeltünk a minőségre, de egy-két eszközből azért befutott hibás is. MOXA-ból még egy sem, és úgy érzem, ezentúl sem fog. Nagyon örülünk, hogy létrejött ez a kapcsolat, nálunk a termékeitek minősége az etalon."

--- Gaiger Csaba,
Justice Security Kft.

Külföldi megoldások

Belföldi megoldások