Ipari, 802.11n/HSPA szabványú vezeték nélküli router

A Moxa extrém robusztus kivitelű WDR-3124A combo Wi-fi és HSPA routere megbízható távoli elérést biztosít a kritikus közlekedési alkalmazásokhoz. 4 beépített Ethernet porttal áll rendelkezésre az IP alapú kommunikációhoz több fedélzeti rendszer, szenzor és kamera között, amit a beépített mobilhálózati interfész valós időben tud továbbítani. Amikor a jármű bent áll a kocsiszínben vagy a központban, a beépített Wi-fi segítségével az összes fedélzeti adat letölthetővé válik.

 

Folyamatos videófelvétel - V-ON
 

A V-On "Video Always On" egy videó stream helyreállítási technológia, amelyet a Moxa legújabb Ethernet switchei támogatnak, és 50ms redundanciát biztosít a multicast video stream számára, amennyiben Moxa Turbo Ring vagy Chain topológiát alkalmazunk.
A Moxa V-ON technológiája lehetővé teszi a stream helyreállítását majdnem a hálózati helyreállással egy időben. Ez segít megvalósítani a legmagasabb szintűvalós idejű megbízhatóságot kritikus fontosságú videó megfigyelési alkalmazásokhoz.

 

Még tart!

Kettő a tizediken webshopos megrendelőnket 24% kedvezménnyel jutalmazzuk az aktuális rendeléséből! (más kedvezménnyel nem vonható össze)
Még Ön is lehet a szerencsés! Rendeljen!