Kedves vásárlóink! 2019.07.18-án 17:00-tól szerver karbantartás miatt átmeneti szolgáltatás kiesések várhatók.


Rendeléseiket továbbra is fogadjuk a moxa@moxa.hu email címen, illetve telefonos elérhetőségeinken.


A leállás okozta kellemetlenségekért szíves elnézésüket kérjük!

Az a bizonyos 3 másodperc - legyen képben! - egyetlen kattintás

2016.január 23.

 

3 másodperc nem hosszú idő, mégis ezer dologról maradhat le, ha megszűnik a videófelvétel. Nem hiszi? Nézze meg, hogyan változik meg az élet 3 másodperc alatt!

Nem csupán a magánéletben fontos, hogy ne maradjunk le egyetlen fontos pillanatról sem, az iparban, főleg a kritikus területeken kulcsfontosságú mindig "képben lenni"! Egy vészhelyzet káoszában az IP-alapú megfigyelő hálózatok meghibásodhatnak, és hosszú másodpercekre elveszíthetik a kulcsfontosságú képanyagot. Ezért a Moxa bevezeti a V-ON (Video-Always-ON Networking) technológiát, amely átlépi a multicast technológia korlátait és lehetővé teszi a Layer 2-es videóforgalom redundanciát 50ms, a Layer 3-as routing redundanciát 300ms alatti helyreállással, támogatva a folyamatos biztonsági megfigyelést.
 

 

INGYENES FRISSÍTÉS EGYETLEN KATTINTÁSSAL

A Turbo Ring és Turbo Chain protokollokhoz hasonlóan a V-ON is díjmentesen alkalmazható a már meglévő Moxa switcheken egy egyszerű firmware frissítéssel.


Eszközök listája

 

Gyors redundancia

A Moxa a V-ON technológia bevezetésével megelőzi a videóveszteséget a Layer 2 és Layer 3 multicast hálózatokban. A V-ON egy olyan innovatív technológia, amely integrálja a Turbo Ring és a Turbo Chain protokollokat a multicast adatátvitel optimalizálásával, biztosítva azt, hogy a videóhálózat folyamatos üzemben működhessen.

Videók

 

L2/L3 multicast streaming helyreállítás

A Turbo Ring és Turbo Chain redundáns hálózatokban a V-ON technológia legyőzi az IGMP (Internet Group Management Protocol) és VRRP (Virtual Routing Redundancy Protocol) korlátait, lehetővé téve a Layer 2 videóhálózat helyreállítását 50 ms-en belül, ill. a Layer 3 videó-routing helyreállítását 300 ms-en belül a videóhálózati meghibásodástól számítva.

Tovább...

Dokumentumok

Szoftver letöltések

Tájékoztató a webshophoz

Katalógusok

Hírlevelek

Sajtómegjelenések