A 28 éves ipari tapasztalattal rendelkező Moxa világszerte több, mint 30 millió csatlakoztatott eszközzel, 70 országban éri el az ügyfeleket. A Moxa a megbízható ipari kommunikációs infrastruktúra segítségével maradandó üzleti értéket szállít az ipar számára. Elkötelezett a folyamatos minőségfejlesztés iránt, követi a legszigorúbb nemzetközi szabványokat, mint az ISO 9001, ISO 14001 és az IRIS.

Hosszú élettartam, alacsony életciklus költség és egyszerű karbantartás
A világ egyik vezető ipari hálózat, számítástechnika és automatizálási termék szállítójaként a Moxa tisztában van a magas színvonallal, amit egy mostoha ipari körülmények között üzemelő küldetéskritikus eszköznek biztosítani kell.
Az IRIS tanúsított menedzsment rendszer bevezetése megnöveli a professzionalizmust a hosszú távú projektekben. Azok az ügyfelek, akik ezeket a termékeket használják, minden előnyét élvezik a megbízhatóságnak, a hosszú élettartamnak, az alacsony életciklus költségeknek és az egyszerű karbantartásnak.

Az ISO 9001:2008 és az IRIS összehasonlítása
Az UNIFE (Union of the European Railway Industries) létrehozta az IRIS tanúsítványt, amely egyesíti az ISO 9001 széles körben elterjedt általános minőségi és szigorú technológiai követelményeit a vasúti ipar elvárásaival.
Az IRIS jelentősen nagyobb horderejű, mint az ISO 9001 szabvány, tekintve az ügyfelek magas szintű bevonását. Az IRIS lefedi a projektek teljes időtartamát a felmérési szakasztól kezdve, a fejlesztési szakasz menedzsmentjén át a gyártásig, a telepítésig és az utólagos terméktámogatásig.