Ipari automatizálás és Ethernet hálózatok az olaj- és gáziparban

Ön mennyire jártas az olaj- és gázipari automatizálási megoldásokban? Most megtudhatja! Töltse ki rövid keresztrejtvényünket, és ha a kitöltött rejtvény képét (PrtScn) visszaküldi nekünk a moxa@moxa.hu címre, kipostázzuk Önnek a brosúrát!

Magas fokú rugalmasság

Az Ethernet technológia nagyban kiterjeszti az adatátvitel határait, így lehetővé válik az adatok bárhonnan történő elérése, a távoli helyszínek monitorozása, és vészhelyzetek esetén a valós  idejű beavatkozás. A Moxa ipari kivitelű Ethernet készülékeket kínál, számos különböző interfész megoldással: optika, réz, SFP, PoE, vezeték nélküli, soros; választhatóan 10/100 Mbps - 10 Gbps sávszélességgel.

Megnövelt biztonság

A biztonság az egyik legfőbb szempont az olaj- és gáziparban. A Moxa eszközei többféle, ebben az iparágban használt tanúsítvány elvárásinak is megfelelnek, mint UL/cUL C1D2, ATEX Zone 2, IECEx, és DNV/ABS/LR/NK/GL. Továbbá a Moxa routerek biztonságos VPN hálózatot kínálnak, vezetékes és a vezeték nélküli Ethernetes eszközök pedig támogatják a 802.1X, HTTPS, és SSL szabványokat.

Magas szintű elérhetőség

A váratlan leállások és meghibásodások jelentős károkat okozhatnak, ha nem cselekszünk időben, ezért fontos, hogy az eszközök minden körülmény között működőképesek legyenek. A Moxa ipari Ethernet switchei és vezeték nélküli AP/bridge/kliens eszközök támogatják a redundáns funkciókat, így biztosítva, hogy a rendszer mindig elérhető legyen (Turbo Chain, Turbo Ring).

Hihetetlen megbízhatóság

A zord környezeti adottságok miatt a robusztus felépítés elkerülhetetlen, az eszközöknek ki kell állniuk az extrém hőmérsékleti körülményeket, hőingadozásokat, rezgést. A legtöbb Moxa eszköz IP30/54/66/67/68 robusztus fémházzal rendelkezik, kiterjesztett hőfoktartománnyal, rezgésállósággal, és erózió elleni védelemmel egyetemben. Ezen felül relé kimenet figyelmeztetésekkel, magasabb MTBF-fel, magas EMC rezisztenciával és EMI zaj immunitással garantálják a biztonságos működést.

Könnyebb kezelhetőség

Hatalmas és egymástól jelentős távolságra lévő olaj- és gázlétesítmények menedzselése nem kis feladat. A biztonságos működés érdekében a távoli telephelyek valós időben történő felügyelete követelmény. A Moxa egy sor egyszerűen használható szoftvert kínál erre a célra: MXview ipari hálózati menedzsment szoftver; MGate menedzser; Active OPC szerver, DA-Center távoli automatizálási szoftver; SoftNVR-IA IP felügyeleti szoftver; RCore azonnal futtatható számítógépes szoftver. Továbbá, a legtöbb szoftver támogatja az OPC szerver funkciót, így közvetlenül kommunikál a HMI-kel és SCADA rendszerekkel.

Az eszközök tehát adottak egy megbízható, hosszú távon hibamentesen működő olaj- és gázipari automatizálási rendszerhez. Válasszuk ki együtt az Önök rendszeréhez optimális eszközöket! Kapcsolat
Tovább az angol nyelvű oldalra!