Videó - Kiemelkedő biztonság a hálózatokon

A PacketGuard™ a világ első, routerbe épített Modbus TCP csomagvizsgálója, mellyel az EDR-810 egészen a Modbus alkalmazási szintig vizsgálja a hálózati csomagokat, így mélyrehatóbb információt kapunk, mint amit a hagyományos hálózati tűzfalakkal lehet elvégezni, amelyek csupán a szállítási réteget vizsgálják.

 

Védettség a cyber támadások ellen

Az IT és az ipari automatizálási hálózatok integrálása nem csupán új lehetőséget teremtett a termelékenység növelésére, de veszélyeket is jelent biztonsági szempontból, így a biztonsági routerekkel megerősített védelemre van szükség a férgek és a vírusok ellen.

Akció - EDR-810 - 25% kedvezmény

A Moxa hálózati biztonság eszközcsaládjának legújabb tagját az ipar számára fejlesztették ki. Egyetlen eszközben egyesíti a biztonsági, routing és a Layer 2-es szintű switch funkciókat, így rendkívül kényelmes és költséghatékony megoldást jelent, amely több eszközt is összeköt és véd is egyszerre.

 

Ipari Fieldbus - Ethernet gateway megoldások

Ezúton szeretnénk meghívni a Moxa és az idén 25 éves Com-Forth Kft. közös szemináriumára, melynek során áttekintjük az ipari automatizálás legújabb trendjeit, különös tekintettel a különböző automatizálási protokollok (pl. Modbus, PROFIBUS, PROFINET, Ethernet/IP) közötti konverzióra.