A Moxa ioLogik E1200 Ethernet távoli I/O eszközök kompakt, helytakarékos felépítésűek I/O opciókkal, amelyek többféle eszköz felügyeletéhez is tökéletesen megfelelnek. A Class 1, Divison 2/ATEX Zone2 tanúsítvány bizonyítja, hogy az ioLogik E1200 sorozat megfelel a különféle veszélyes alkalmazások követelményeinek és növeli a biztonságot és megbízhatóságot a távoli monitorozás esetében is a zord ipari környezetben.
Tovább...


Miért érdemes az ioLogik E1200 Ethernet I/O-kat választani?

  1. A rendszer egyszerűen bővíthető - pótlólagos Ethernet switch használata nélkül - további ioLogik, vagy más Etherneten kommunikáló eszközzel.
  2. A klasszikus csillag topológiával összehasonlítva a kábelezési költségek nagymértékben csökkenthetők, hiszen nem szükséges minden ioLogiknak a központhoz csatlakozni.
  3. Bizonyos esetekben az adatátviteli távolság korlátai is áthidalhatók, hiszen az Ethernet 100m-es korlátja miatt sokan az RS-485-ös adatátvitelt részesítik előnyben

 

Az idén 25 éves Com-Forth Kft. áprilisi akciója keretében 25%-os kedvezménnyel vásárolhatóak meg a Moxa ioLogik E1200 sorozat eszközei!
Még több információ