Sokszorozza meg egy csapásra ipari eszköze funkcióit!

Sokan azt gondolhatják, hogy a soros kommunikáció már nem tartogat meglepetéseket, hiszen egy régi kommunikációs forma, és egyre többen kezdenek átállni az Ethernetre – nem csak a gerinchálózatok, hanem a végberendezések, készülékek esetében is. Azonban a már hosszú ideje használt megoldásokon is lehet csiszolni, az eszközök megbízhatóságát növelni, valamint a fejlesztési időt lerövidíteni.

A Moxa a soros kommunikáció piacvezető gyártójaként elkötelezte magát arra, hogy az elkövetkezendő 10 évben is folyamatosan támogassa Önöket soros kommunikációs fejlesztésekkel, így folyamatosan jelennek meg az új termékek és új funkciók a többportos soros kártyák, a külső házzal rendelkező és beágyazott soros-Ethernet szerverek, a soros konverterek és a különböző Fieldbus megoldások területén.

A Moxa legújabb soros-Wi-Fi átalakítója, a MiiNePort W1 sorozat szeptember 21-ig, még egy hétig, kedvezményes áron vásárolható meg a Com-Forth Kft.-től! A részletes termékleírás elérhető itt. Az akció részleteit pedig a képre kattintva érheti el.
Olvassa el ingyenes szakmai anyagunkat a soros készülékek hálózatba illesztéséről ezen a linken. Problémák, kihívások, megoldások.

Ha feltkeltettük érdeklődését, iratkozzon fel hírlevelünkre itt.